söndag 3 april 2011

Friluftsliv

Igår bestämde vi oss för att satsa på lite friluftsliv. Vi åkte iväg till Eaton Canyon för att promenera ett par timmar i den vackra naturen. Peyman bar Nova på magen i BabyBjörnen. Det finns flera stigar att följa och vi beslutade oss för att gå mot vattenfallet som fanns utmärkt med skyltar. Tyvärr stod det inte hur långt det var till vattenfallet... och inte heller stod det något om att man fick vara beredd på att "simma" för att ta sig dit...

Vi vandrade och vandrade. När den ordentliga vägen övergick i en smal och krokig stig så mötte vi några som sa att vi skulle vara beredda på "att bli blöta". Äsch, det kan ju inte vara så farligt tänkte vi eftersom vi hela tiden mötte människor på väg tillbaka från vattenfallet. Det visade sig att stigen flera gånger korsade forsen och man var tvungen att vada över stock och sten, i ordentligt strömt vatten, för att ta sig fram.



Vi vandrade i säkert två timmar innan vi äntligen var framme. Då var vi både blöta  och trötta. Det kändes inte speciellt uppmuntrande att veta att vi var tvungna att vandra samma väg tillbaka.Vi hade som tur var med oss en matsäck och dricka som blev vår belöning. 
Hem tog vi oss på något vis. Då hade vi fått vada över forsen totalt 20 gånger. Neo gjorde det bra som gick hela vägen. Det måste ha varit säkert 8 km totalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar