söndag 16 januari 2011

Umeåbesök.

Senaste dagarna har det varit kanonväder till min stora glädje. Turligt nog har vädret passat på att vara som bäst när det är helg. Extra kul är det att vi har besök ifrån Umeå. Patrik är här på konferens och passar på att umgås några dagar med oss. Vi bestämde oss för att åka till stranden i Malibu eftersom en av våra grannar rekommenderat den.

Vi åt en väl tilltagen lunch i Malibu. Neo passade på att flirta med tjejerna som satt brevid oss.

Nova tog det lugnt.
Nu visade sig att vi inte var de enda med samma planer denna varma, soliga dag så vi fick spendera mycket tid i bilen i biköer och även letandes efter parkeringsplats. Till slut hade vi i allafall ätit lunch och parkerat bilen vid stranden. Vi tog en promenad vid vattenbrynet för att kolla in de fina husen.
Neo och Patrik. Neo hade fått en superfin sagobok av Patrik som han tog med till stranden.



Neo älskade att bli jagad av vågorna. Det slutade med ett par blöta shorts...
Sedan  satte vi oss i bilen igen för vi ville visa Patrik en annan strand som vi tyckte var ännu finare. Lagom till solnedgången kom vi fram till Manhattan Beach. Den stranden är verkligen underbar.
Piren på Manhattan beach.

 
Efter det åkte vi in till Hollywood och åt middag på Kodak Theatre, ett stort köpcentrum vid Hollywood Boulevard. Där stötte vi också på en filmstjärna utanför en hiss. Tyvärr inte George Clooney, men väl hans kusin (!) Miguel Ferrer.  Jag hoppas att det blir Clooney nästa gång....





Neo fick också träffa på en kändis, Spindelmannen!

2 kommentarer:

  1. Ni har det ju helt underbart! lite häftigt att stöta på en filmstjärna bara sådär! men kom i håg att ställa dig brevid filmstjärnan nästa gång , så du hamnar på samma bild, då blir det ännu häftigare ;)
    KRAMAR!!

    SvaraRadera
  2. Haha! Inte vågade jag ta någon bild, denna hittade jag på internet för att visa vem han är :)

    SvaraRadera