torsdag 17 mars 2011

Andra kalaset

I söndags var det återigen dags för att åka på barnkalas med Neo. Den här gången var det hans klasskamrat Isla som fyllde 4 år. Kalaset var på ett ställe som heter Kidspace Center. Liknade teknikens hus i upplägget, men med inriktning mot biologi. Det fanns massor med roligt att se, uppleva och göra för barn.


Själva kalaset var i ett rum fyllt av aktiviteter. Det fanns två lekledare som hittade på roliga lekar som passade bra för fyraåringar. Sköldpaddsrace, klä ut sig, rita på stooora papper, klappa reptiler m.m. Förutom tårta och annat tilltugg fick alla barnen med sig 3 olika "Goodie bags" hem från kalaset, fyllda med små leksaker, klistermärken, såpbubblor och annat smått och gott.

Klappa ödlan

Sköldpaddsrace

Limbo

Poppa "Popcorn"

Födelsedagsbarnet Isla blåser ut tårtljusen

Efter att kalaset var avklarat så stannade vi kvar några timmar för att kolla in stället. Det fanns mycket roliga saker att göra. Neos favorit var nog byggarbetsplatsen. Han var där länge, länge och drog omkring med sin skottkärra och med hjälmen på sned. Ovanligt för oss att se honom roa sig själv så länge!

Neo leker byggare

Neo och Peyman byggde ett ståtligt slott.

Fast i nätet


Cyklarna var också en favorit.

Peyman fick åka med

Småkryp
Innan vi åkte hem satt vi en stund i bagaget på vår bil och käkade lite glass. Den är verkligen rymlig då man fäller ner det bakre sätet. Även om bilar av Van-modell inte hör till de snyggaste på marknaden så måste jag säga att de är verkligen praktiska då man har barn.

Nova har börjat vinka så fort hon får chansen, hon gillar då man vinkar tillbaka.
Mina hjärtan!

1 kommentar:

  1. så jätte fina bilder :D och vilka kalas killen får vara med om lite annars än Sverige :D hoppas ni har det bra vi saknar er! <3

    SvaraRadera