måndag 7 mars 2011

Bröllopsdag

Neo gav oss en fin teckning av ett brudpar, och en bröllopstårta i choklad. Sötisen!

Igår var det 6 år sedan vi gifte oss i LasVegas. Hjälp, vad tiden gått snabbt! Vi firade genom att våga oss på att åka hela högen på bio, inte Drive-in den här gången. Vi valde en film som verkade passa både barn och vuxna. "Rango" hette den. Det var en riktigt rolig film, jag rekommenderar den! Men oj vad jobbigt att se den med två barn!! Både jag och Peyman fick jobba hårt för att hålla Neo och Nova i shack. Neo ville, naturligt nog, fråga om det mesta som hände på filmen (med sin högtalarröst!). Nova försökte sno åt sig allt hon tyckte verkade ätbart, helst sugröret från colan  och gärna med en halv pappers-servett i mungipan.  Nästa gång får det bli Drive-in bio igen!
Efter den utmaningen på nästan två timmar var avklarad så gick vi på "Cheesecake Factory" och åt en fin middag, mycket gott! Den avslutades med att Nova fyllde blöjan (och strumpbyxan... och klänningen halvvägs upp på ryggen...) med mindre godluktande innehåll.
Det verkar ha blivit hennes grej att ha bajskalas då vi går på restaurang, det här var tredje gången gillt...

Syskonkärlek

2 kommentarer:

  1. Anna Hovskägg7 mars 2011 kl. 13:47

    OOuuh.. Jusstja, de där små bajsar visst på sej lite här & där. Har helt glömt hur det var med en liten, liten människa ;) Man ska visst alltid vara förberedd med blöjor, våtservetter & ombyte...

    Hoppas ni hade en mysig bröllopsdags-kväll :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott på bröllopsdagen!

    SvaraRadera