tisdag 31 maj 2011

Tiden rusar

Om mindre än en vecka så fyller Nova ett år. Otroligt vad fort tiden går! Hon håller på att bli stora tjejen. Första tanden har tittat fram i underkäken - och det var på tiden. Hon ogillar burkmat, spottar ut det mesta. Hon vill äta  samma som oss, det visar hon tydligt. Med tänder blir det så mycket enklare. 
Nova snodde Neos pizza så fort hon fick chansen.

Pizza picknick!


Hon tränar fortfarande på att gå, men det blir inte mer än 2-3 steg utan söd innan hon sätter sig på rumpan. Däremot så är hon världsmästare på att stå på egen hand. Hon blir så stolt att hon klappar händerna åt sig själv när hon står.

Neo ritar mycket, det är det första han gör då han vaknar på morgonen och det sista han gör innan han går och lägger sig. Vi märker hur hans teckningar blir mer och mer avancerade. En lite lustig sak är att han aldrig vill rita samma sak två gånger. Han måste alltid hitta på något helt nytt att rita.
Ritar av superhjältar från datorn.

Ritar på balkongen.
Förutom att rita så umgås han konstant med Preston. De hittar på mycket roligt ihop.
Transformers
Vädret går upp och ner, det är oftast kring 22-25 grader, ibland varmare ibland kallare och solen skiner 9 dagar av 10. Kvällarna är kyligare. Förhoppningsvis ska det börja bli ännu varmare på kvällarna när sommaren närmar sig. Både Nova och Neo har fått badleksaker. Novas flytring var ett toppen-köp! Hon älskar att glida omkring i poolen och dessutom hade den ett inbyggt solskydd.
Neo fick en uppblåst flythund.
Helgen som var gick vi på Chuck E'cheese och där det finns massor med roliga spel och maskiner. Till och med Nova tyckte att det var kul, nu när hon kan testa på grejerna själv.
Berg-och-dalbane maskinen var spännande!
Far möter son i spännade match.
Oj, vad Neo koncentrerar sig! Vi ser på en videoskärm som visade banan de red på.
Sist men inte minst en bild på lite syskonkärlek!

1 kommentar:

  1. Det här året har gått galet fort! Men det känns så konstigt att varken Nova eller Melina var födda för ett år sedan, känns på nåt sätt som att dom har funnits mycket längre.
    Kul att Nova har fått sin första tand:), här är det fortfarande tandlöst!
    Kanske blir Neo lika duktig som sin mor på att rita, hoppas det!
    Kram/Lena och Melina

    SvaraRadera