måndag 10 oktober 2011

Kurragömma

Det har livlig fantasi båda mina småskruttar och det är bra att alltid ha en kamera  nära till hands. Nova har börjat hitta på både ett och annat bus...

Favoritstället att gömma sig på är lektältet.

Men det är även kul att gömma sig under sängen...

Eller i soffbordet...

Eller det kanske till och mer går att gömma sig i en BH :-)
Under vagnen, ett riktigt höjdarställe!

Om jag kladdar på mig ett tillräckligt tjockt lager med Yoghurt, då syns jag inte!


SÅ DET SÅ!!!

fredag 7 oktober 2011

VarDag

På morgonen är det mysigt att ligga i soffan och slappa ett tag.
Snygg frisyr? Hennes hår växer liksom från ena sidan mot andra sidan. Hela skallen är som en en enda stor virvel, Gulligt!
Vad månde hon tänka på?


torsdag 6 oktober 2011

Kupongjakten del 2

Jag fortsätter min jakt på kuponger och Gratis klipp! Jag har börjat samla på mig en hel del och kommer aldrig hinna använda upp alla shampoon, balsam, krämer, tandborstar, tandkrämer, smink m.m. som jag dragit hem. Men det hindrar mig inte från att forsätta. Det är så kul! Speciellt för mig som helt saknar inkomst sedan ett drygt år tillbaka (Ja, förutom min "Hemmafru-lön" från Peyman då såklart :-)) Det känns som att jag ändå drar mitt strå till stacken då jag gör BRA (!!) affärer. När vi åker hem så får jag skänka bort det jag inte rymmer i resväskan till behövande.

Den här veckan har jag spenderat totalt 8 dollar och 29 cent (dvs ca 54 kr) på dessa grejer som har ett verkligt inköpspris på drygt 200 dollar (1300 kr):
 .
Ögonskuggor, foundation, läppstift, rakhyvlar, tuggummin, tandkräm, bindor, rengöringskrämer, tandkrämer, elektrisk tandborste shampoon, balsam, krämer, munskölj och Transformer, Wohoo!!!
Ett drygt kilo M&M, kaffe och te!
Skoinlägg och nylonstrumpor....

onsdag 5 oktober 2011

Stranden

I dag känns det som att hösten har kommit till Pasadena. Regnet öser ner och det är bara 16 grader ute, Brr...
Kontrasten är stor mot i söndags då det var 30 grader och stranden som gällde. Som tur är så innebär inte hösten slut på sol och värme för 6 månader framåt. Här regnar det sällan många dagar i sträck och om några dagar kan det vara pool- och strandvärme-temperaturer igen. Tur för mig! Inget höst-depp här inte utan kanske jag ska passa på att njuta av att sitta inomhus och mysa istället. Regn kan ju faktiskt vara rätt mysigt då det bara händer då och då... 
 

tisdag 4 oktober 2011

LEGO-kalas!!!

I lördags fyllde Neos kompis och vår närmsta granne, Preston 5 år. Partyt som höll till i klubblokalen var nogrannt förberett i flera månader av hans mamma Angie. Jag hjälpte henne med en del pyssel och rekvisita, kul att pyssla!. Många timmars arbete ligger bakom detta kalas. Önskar så att jag hade haft samma energi att förverkliga alla idéer som poppar upp i mitt huvud. Om 2 månader är det Neos tur att fylla 5 år :-)
Man kunde inte undvika att se att kalaset hade ett LEGO tema.

Cupkakes och godis.

LEGO-pyssel

Nova vid pysselbordet.




Aktiviteter med LEGO känsla


Pizzor modell större!

Födelsedagsbarnet Preston.

Hela familjen Garcia


Gruppfoto (Neo gjorde sitt bästa för att ha med Nova på bilden)

Party favors! Neo fick med sig en påse med lego-magneter, målarblock, byggsatser, fribiljett till Legoland, Legotvålar, legokritor och lite annat.

Cupcakes och annat smarrigt

Här slinker det ner både en och annan godsak. Cupcakes, alltså muffins med smörkräm/glasyr är en favorit.

Ibland köpta...


Andra gånger hemlagade.

Jordgubbstårta är också gott!


Efter fikat 






Glass är också gott!
Nova tar chansen att själv inventera köksskåpen så fort jag glömt att barnsäkra dörrarna.