onsdag 15 februari 2012

Helgmys

Ytterligare en helg som gått i kalasens tecken. Det var Neos kompis Deuk som fyllde fem år. Kalaset var på Kidspace, samma ställe som Neos kalas var på , men den här gången var det inne på själva muséet, efter stängningsdags. Det ordnades många roliga aktiviteter, alltifrån att leta efter gömda dinosaurier och klappa en ödla till att gå på skattjakt a la "Burträskbingo". Tyvärr tog jag inga bilder den här gången. Jag hade fullt upp med att jaga efter Nova om hade lagt in högsta växeln kvällen till ära.

I söndags blev det lite Shopping/Bio. Neo och Peyman gick och såg på "Journey 2: The mysterious island" under tiden som  jag och Nova roade oss med lite shopping.

Senaste veckan har vi haft en av de svalare perioderna den här vintern. Det har till och med fallit några droppar regn. Idag ska det bara vara kring 14 grader ute vilket är rekordkallt för att vara här i Pasadena där det sällan går under 18 grader på vintern. Men på torsdag ser det ut som att temperaturen går upp mot 23 grader igen.

Kvällsdopp i Jacuzzin.

1 kommentar: