tisdag 31 januari 2012

Los Angeles Zoo

Den här helgen valde vi att åka på Zoo.
Detta Zoo ligger bara 15 minuter från där vi bor men vi hade inte hunnit vara där ännu. Nu blev det så att vi passade på att köpa ett årskort så nu kommer vi att åka dit fler gånger.

Den här giraffen var så himla cool. Han ställde sig under ett träd och sträckte på sin hals så långt det bara gick för att försöka få tag på några blad. Det gick inte så bra. Då putade han med läpparna för att försöka nå bladen, funkade inte då heller. Till slut sträckte han ut sin JÄTTELÅNGA (!!!) blå tunga och sträckte på sig ännu mer. Envis som attan var han och det såg så kul ut, men några blad nådde han aldrig. 

Nova tyckte att zoo var himla skoj, även om det kanske inte syns så mycket på den här bilden. Hon gillade inte att behöva sitta i vagnen så till slut fick vi bära på henne i stället.

Flamingosarna må vara färgranna men de luktade inte gott!

Det här trädet var så fint att jag kunde inte låta bli att ta ett kort på det.

Neo och Peyman beundrar några jättesköldpaddor.

En tigermamma med sina ungar.

Undrar vad schimpansen sitter och funderar på?
Ett åk i karusellen hann vi också med.

4 kommentarer:

  1. Vad kul med Zoo !=) Hur har ni de med vödret där nu ? Vi önskar att vi vore där nu, här är de -35, skulle inte tacka nej till några grader varmare!

    Mattias och Jessica

    SvaraRadera
  2. Fy vad kallt! Här ser det ut att bli 21-26 grader och sol i fem dagar till, har varit en helt fantastiskt somrig vinter, förra vintern var regnig och kring 10-15 grader för det mesta så jag är glad att vi har haft tur med vädret :-)

    SvaraRadera
  3. Årskort i vårt fall betyder bara att vi kan åka dit så mycket vi vill tills vi flyttar hem om 4 månader. Det kostade lika mycket som två besök så vi tyckte det var värt det :-)

    SvaraRadera