söndag 5 december 2010

Kalaset

Nu har vi haft födelsedagsfest för Neo. Vi bjöd på persisk kebab (catering) och tårta. Neo hade inte hunnit öppna sina födelsedagspresenter (förutom 2 på morgonen) eftersom vi kom hem så sent från Disneyland  på hans födelsedag så det blev rena rama julaftonen här hemma. Nu har han helt plötsligt gott om leksaker att fylla sitt rum med. Från farmor hade vi köpt en Toy story lekhus, från mormor hade vi köpt en digitalkamera för barn, från moster Lena hade vi köpt en Blixten Mc queen lekmatta (kan vara roligt för er att veta vad ni gett honom :-)) och alla leksaker blev mycket uppskattade.Vi hade även pyntat lägenheter i riktigt amerikansk anda, med Musse Pigg tema. På kvällen såg Neo trött och hängig ut och klagade på att han frös. Det visade sig att han hade 38,5 i feber. -idag har han varit uppe i 39.1 trots febernedsättande. Nova är inte riktigt kry hon heller, hon har fortfarande snuva, och jag misstänker att det är tänder på gång då hon dreglar och gnager på allt hon kommer åt.







5 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni verkar ha haft det. Det kan inte bli annat än lyckat med musse pigg kalas:))Hoppas att barnen mår bättre.
    Det där med catering verkar inte vara dåligt...varför tar vi inte till oss sådana traditioner? Kramar

    SvaraRadera
  2. Visst ät Catering praktiskt! Extra bra att det blirbilligare att köpa maten än att laga den själv här. (Godare också för det mesta...)

    SvaraRadera
  3. Gratta lilla Neo från oss också, Negin hälsar & vill också ha Musse-kalas ;-)
    Ja, mer knytkalas & catering borde vi ta till oss!
    Hoppas Neo kryar på sej snart, vi förstår honom & hur han känner, för här har hela familjen råkat ut för förkylning...
    Kram

    SvaraRadera
  4. Neo tackar för gratulationerna! Hoppas ni kryar på er snabbt Anna!

    SvaraRadera